Physiotherapy

1

Smart Road Physiotherapy

Fysiotherapie is bij Smart Road Physiotherapy meer dan alleen uw klachten verhelpen met spierversterkende oefeningen. Het is een snel en effectief behandeltraject op weg naar volledig terugkerende en verbeterde functies en krachten met blijvend verminderde tot geen klachten. Om dit te bereiken wordt er door middel van speciale behandeltechnieken, Active Release Techniques, de mobiliteit en flexibiliteit van weefsels en gewrichten geoptimaliseerd.

Met Active Release Techniques kun je het exacte weefsel en gewricht dat de acute of chronische klachten veroorzaakt, lokaliseren en behandelen.

 

Daarnaast zijn wij een gecontracteerde praktijk! Meer informatie daarover en over onze werkwijze, de vergoedingen en tarieven? Lees dan onze praktijkreglement en vergoedingen door en boek dan snel je eerste afspraak.

2

Hardloop blessures

Vanuit ervaring weten wij hoe lekker het is om ‘hard te lopen’. Hardlopen heeft ook veel positieve effecten op je fysieke en mentale gezondheid. Het is dan ook een populaire sport in Nederland, maar ook een sport die veel blessures veroorzaakt. Één op de zes sportblessures wordt helaas opgelopen tijdens hardlopen. Veel voorkomende hardloopblessures zijn onder andere pijn aan je hiel (plantaire fasciitis), een stressfractuur in de voet, irritatie aan je schenen (shin splints), pijn aan de buitenkant van je knie (runningsknee), achillespees- en overbelasting klachten.

 

Bij Smart Road Physiotherapy zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van hardloopblessures en zorgen ervoor dat jij weer snel en effectief kunt hardlopen.

 

 

 

 

3

Hardloop analyse

Je herkent het wel, je gaat een stukje hardlopen en voelt dat het lichaam niet 100% belastbaar is. Echter weet je NOG niet waar het probleem zich bevindt. Geen zorgen, bij Smart Road Physiotherapy kun je een enkel of uitgebreide hardloopanalyse doen om je blessurerisico’s in kaart te brengen en je hardlooptechniek, trainingsschema, hardloopschoenen te analyseren en verbeteren! Daarvoor maken we gebruik van een videoanalyse app in combinatie met de ARION, een technologische inlegzool die onder andere je paslengte, pasfrequentie en voetafwikkeling registreert. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOOFDLOCATIE 
Paasheuvelweg 8 A, 1105 BH Amsterdam

KvK: 63795523


FYSIOTHERAPEUT(EN) 
Jonathan Mutebwa
BIG geregistreerd
Geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister fysiotherapie


OPENINGSTIJDEN
Maandag: 09:00 - 20:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 20:00 uur
Woensdag: 09:00 - 20:00 uur
Donderdag: 09:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 13:00 uur

Zondag: gesloten


Privacy policy


Praktijkreglement 

 

Vergoedingen

Boek nu een afspraak

like

Like


contact

Contact

 

Tekst voor contact

Contact ›

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve