Updates

 

Einde samenwerking

13 september 2016

 

De Olympische Spelen (in Rio) zijn voorbij en ik ga vol motivatie de toekomst tegemoet. Het afgelopen jaar was een moeizaam jaar voor mij, waarin ik heb gezocht naar de juiste balans in wat ik doe. De combinatie bleek echter moeilijk dan ik dacht. In plaats van een goede verdeling van mijn energie, zat ik vaak in het midden. Ondanks dat, heb ik het afgelopen jaar weer sinds lange tijd plezier ervaren tijdens het sporten. Het heeft mij nieuwe persoonlijke records opgeleverd en daar kan ik alleen maar erg blij mee zijn!

 

Met het einde van mijn studie inzicht (nog 18 weken!), heb ik in een tweestrijd gezeten tussen wat ik nu doe en wat ik wil met mijn topsport. Ik heb namelijk het gevoel gehad toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De afgelopen periode heb ik nagedacht over wat ik wil. Met dat gevoel heb ik besloten om de samenwerking met mijn coach Erwin Mortier te beëindigen. 

 

Bedankt!

Vanaf mijn 13e (eerstejaars C-junior) heb ik samen met Erwin véél mooie momenten gehad, maar ook zeker leerzame momenten. Het moment dat ik voor het eerst Nederlands Kampioen (outdoor) werd en ik als stoere jongen van 17 huilend in Erwin’s armen viel, is voor mij nog steeds een van de mooiste momenten samen. Hij heeft mij zowel op de atletiekbaan als daarbuiten goed gecoacht en van mij een betere atleet EN mens gemaakt! De knoop doorhakken was niet makkelijk. In deze fase voelde het ook alsof er een relatie werd verbroken. Gelukkig hebben wij van beide kanten het gevoel dat dit een goede keus is. Ik ben je, Erwin, enorm dankbaar voor… ALLES! Je stond namelijk altijd voor mij klaar en dat vind ik achteraf zeer bijzonder! 

 

Mijn nieuwe uitdaging

Ik geloof erin dat de kracht van mijn winning team optimaal blijft als ik (continue) opzoek ga naar de beste mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen. Opzoek gaan naar de ‘ideale’ richting van mijn Smart Road to Success! Met mijn doelen, ambities en dromen, heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan in Assendelft. Ik zal vanaf deze winter onderleiding van trainster/coach Marita Swart-van Zwol gaan trainen! Ik kijk heel erg uit naar deze nieuwe uitdaging en samenwerking!

 

...Het voelt best raar en gek aan om mijn omgeving, mijn Eindhoven, te gaan verlaten. Na ruim 14 jaar bij Eindhoven Atletiek te hebben getraind, voelt het als mijn tweede thuis. ‘‘Eens een EA atleet, altijd een EA atleet’’. Maar desondanks voelt het fijn deze keuze gemaakt te hebben en ben ik erg nieuwsgierig naar wat de toekomst mij zal brengen. Op naar een nieuwe uitdaging in mijn atletiekcarrière!

 

 


 

 

Terug naar het overzicht

 

like

Like


contact

Contact

 

Tekst voor contact

Contact ›

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve