Updates

 

Crowdfunding campagne

5 oktober 2014

 

Via Wij Zijn Sport heb ik een succesvolle crowdfundingcampgne gevoerd. De campagne stond in het steken van mijn smart road naar het Europese Kampioenschap voor neo-senioren van 9 tot en met 12 juli 2015 in Tallinn (Estland).

 

Het heeft 48 dagen mogen duren, waarin je werd uitgenodigd om deel te nemen aan mijn road. In deze korte tijd wist ik ruim 4000 euro op te halen. Dat geeft mij de mogelijkheid gegeven om in 2015 tot een optimale arbeid-rustverhouding te komen. Daarbij mag je denken aan trainingsstages, paramedici en reiskosten.


Voorafgaand de campagne was het nodige voorbereidingswerk nodig! Zo heb ik enkele keren met Pelle Baas -mede oprichter van Wij Zijn Sport- mogen zitten voor mijn plan, heb ik met Arjan Timmers en talentvolle female DJ Noa Jae het filmpje gemonteerd, vele skype sessies met Maarten Hermans -2 succesvolle campagne volbracht- gehad, gebruik mogen maken van de kantine van Eindhoven Atletiek voor mijn kick-off, een fotoshoot gehad met een topfotograaf Peter van Nobelen en een interview gehad met het Eindhovens Dagblad. Met andere woorden: Er moest veel gebeuren om mijn campagne te lanceren.


Voor mij was het dan ook een drukke en dynamische campagne. Met behulp van de bovengenoemde supporters heb ik meerdere supporters kunnen bereiken dat heeft geleid tot het eerste succes op mijn Smart Road. Zij maken nu deel uit van mijn fanclub en worden maandelijks op de hoogte gehouden van mijn road.

 

 


 

 

Terug naar het overzicht

 

like

Like


contact

Contact

 

Tekst voor contact

Contact ›

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve