My winning team

 

Coach/trainer

 

Marita van Zwol

Winning team sinds 2016

 

Vanaf de zomer van 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en word ik getraind en gecoacht door Marita van Zwol. Met dit nieuwe impuls creëer ik nieuwe wegen aan om het maximale uit mijn Smart Road te halen.

 

 

Manueelfysiotherapeut

 

 

Erik van Putten

Winning team sinds 2016

 

 

 

Sportfysiotherapeut

 

René Dannenburg

Winning team sinds 2020

 

 

 

(Sport)masseur

 

Joviene Lourens

Winning team sinds 2019

 

 

 

Meetinglinq

 

Internationale leverancier

Winning team sinds 2018

 

Meetinglinq is een internationaal bedrijf wat jouw meetingen, conferenties en/of events tot een succes maakt. Sinds februari 2018 is Meetinglinq mijn trotse officiele sponsor. Zij maken het voor mij mogelijk om mij meer te focussen op mijn sportcarrière en daarmee betere voorwaarden te creëeen om mijn doelen & dromen te bereiken.

Hun motto luidt dan ook: ''When people meet, we make it possible''

 

PUMA

 

Sport- en Lifestyle kleding

Winning team sinds 2016

 

PUMA is een van werelds grootste sportmerken. Al meer dn 65 jaar heeft PUMA een geschiedenis van het maken van snelle productontwerpen voor de snelste atleten op de planeet. Zo is Usain Bolt, de snelste man van de wereld, het boegbeeld van PUMA! Sinds maart 2016 ben ik trotse ambassadeur van PUMA. Zij zorgen ervoor dat ik representatief mijn topprestaties kan bereiken in een zo'n kort mogelijk tijd! 

 

 

New Care Supplements

 

Sportvoeding

Winning team sinds 2014

 

Een goede voeding is belangrijk voor je lichaam, zeker wanneer je aan topsport doet. Voedingssupplementen kunnen een belangrijke aanvulling zijn. New Care Supplements heeft een uitgebreide voedingssupplementenlijn ontwikkeld, die is samengesteld volgens recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Een brede range producten uit het New Care assortiment heeft een NZVT goedkeuring. Dit betekent dat deze producten voldoen aan de dopingnormen en dus met zekerheid door topsporters kunnen worden gebruikt. Sinds oktober 2014 ben ik trotse ambassadeur van New Care Supplements en als officiële supplier voorzien zij mij van voedingssupplementen met het NZVT logo. Zo kan ik op een veilige manier mijn voeding aanvullen met een NZVT gekeurd voedingssupplement.

like

Like


contact

Contact

 

Tekst voor contact

Contact ›

Website gesponsord door
QForma en Koen van Erve